به گزارش آی فیلم 2، «کوفته» یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار در کشور های آسیایی محسوب می شود که طرفداران زیادی هم دارد.
«کوفته سبزیجات» یا ترکاری از جمله غذاهای لذیذ و محبوب افغانستان می باشد که ترکیبات اصلی آن را انواع سبزیجات تازه، انواع مصالح، مرچ تازه، کچالو(سیب زمینی) تشکیل می دهد.
در ادامه با روش پخت کوفته ترکاری آشنا می شوید:
مواد لازم:
پنج عدد کچالو(سیب زمینی)
نیم بسته پالک تازه(اسفناج)
یک بسته گشنیز تازه
دو عدد مرچ تازه
دو عدد پیاز متوسط
دو عد سیر تازه
یک قاشق چایخوری مرچ سیاه
دو قاشق آرد سوخاری
طرز تهیه:
در ابتدا کچالو(سیب زمینی) ها آب جوش کرده و میده(خرد) می نماییم. پالک(اسفناج)، گشنیز تازه، مرچ، و نمک را نیز به آن علاوه می کنیم.
در این مرحله پیاز و سیر را نیز به روی مواد تهیه شده رنده می نمایم و بعد از آن مرچ سیاه، مصالح دیگ و آرد سوخاری را نیز اضافه نموده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم.
حالا مواد آماده شده کوفته را به شکل دایره های متوسط یکسان شکل داده، در مخلوط سفیدی و زرده تخم مرغ آغشته می کنیم سپس در روغن داغ سرخ می نمایمم.
طرز تهیه قورمه کوفته:
در قدم نخست روغن را در یک دیگ جدا سرخ نموده و پیاز میده شده(خرد شده) به آن اضافه می نماییم؛ در این مرحله دو قاشق رب بادنجان رومی را در یک گیلاس آب جوش حل کرده و پیاز و روغن علاوه می نماییم.
در ادامه خامه ترش(ساور کریم) را همراه با دو عددمرچ تازه نیز اضافه می کنیم. در آخر کوفته های از قبل آماده شده را در دیگ قورمه چیده و روی آن مقداری روغن و گشنیز تازه می اندازیم.
سمیه غفوری زاده